Fremtid

Er du på vej ud på arbejdsmarkedet eller vil du gerne snuse til arbejdslivet, før det bliver helt aktuelt? Det kan være du er i slutningen af din uddannelse og overvejer hvad du skal arbejde med eller måske drømmer du om en praktikplads på Ærø. Det kan også være, at du har en iværksætter gemt i maven og gerne vil mødes med nogen, som kan hjælpe dig på vej med råd og vejledning.

På Campus Ærø hjælper vi dig i kontakt med de ærøske virksomheder og derfor samarbejder vi med det lokale erhvervsliv.

Her er et udpluk af det, du kan deltage i – se det aktuelle program under arrangementer

morgenkaffe

Den sidste tirsdag i hver måned er der kaffe på kanden og friskbagte boller fra kl. 8:00 – 10:00. Vi inviterer en spændende person ind fra det ærøske erhvervsliv, der fortæller om sin virksomhed og vi deler viden om aktuelle studiejobs eller jobs.

Mentorforløb

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge din fremtid på eller har du brug for hjælp til ansøgning eller CV, så kan du komme på et mentor-forløb på Campus Ærø. Begynder i 2025

På vej i job?

Hvis du leder efter et job på Ærø, kan vi hjælpe dig videre. Det kan være du skal ud i dit første rigtige job eller du søger en lære- eller praktikplads. Eller måske drejer det sig om et fritidsjob eller sommerferiejob. Vi har fingeren på pulsen og holder øje med, hvem der har brug for en medarbejder i deres virksomhed.

Campus-stafetten

4 gange årligt giver vi stafetten til en ung, der viser sit praktiksted frem og fortæller om sit arbejdsliv på Ærø. Herefter gives stafetten videre til en ny ung.