Kaffe i Skibet: Fra restaurationschef på Sjælland til restauratør på Ærø

Tirsdag d. 26. november 2024 kl. 13:00 til 15:00

TILMELDING

Den sidste tirsdag i måneden byder vi indenfor til Kaffe på Skibet for alle under uddannelse Vi inviterer en spændende person ind fra det ærøske erhvervsliv, vi deler viden om aktuelle studiejobs eller jobs og der er rig mulighed for at netværke med andre under uddannelse og blive introduceret til faciliteterne på Skibet


Dagens oplægsholder: Fie WestergaardFie Westergaard driver Café Aroma og Ærø Ismageri på havnen i Ærøskøbing. Hun er født og opvokset på Ærø og vendte efter flere år som leder i restaurationsbranchen på Sjælland tilbage til rødderne på Ærø. Hør Fie fortælle om sin rejse fra Ærø som helt ung og retur til et liv og en fremtid på Ærø.  


Vi har kaffe på kanden og lune boller.


---


 

Eva Mærsk: Ærø. Et attraktivt sted - også for Unge

Onsdag d. 8. januar 2025 kl. 15:30 til 18:00

TILMELDING
Region Syddanmark er et at de steder, hvor der kommer til at mangle mest arbejdskraft. Vi er også et af de områder, som unge flytter mest væk fra. Hvad kan vi gøre på Ærø?

 

Forsker i unge og tilflytning, Eva Mærsk, har opsigtsvækkende budskaber til erhvervsliv og kommuner, hvis de vil sikre sig, at unge gider bosætte sig og arbejde i virksomhederne.

 

Om Eva MærskForedragsholder og ekspert i bosætning og tilflytning blandt unge og driver virksomheden Uddannelse & Sted. Ph.D: ved Syddansk Universitet og Groningen i Holland i unge og tilflytning. Forsker ved NordRegio.


Vinder af The Impact Award for formidling af svært-tilgængelig samfundsrelevant forskning under Horizon 2020.

Kaffe i Skibet

Tirsdag d. 28. januar 2025 kl. 08:00 til 10:00

TILMELDING

Den sidste tirsdag i hver måned er der kaffe på kanden og friskbagte boller fra kl. 8:00 – 10:00. Vi inviterer en spændende person ind fra det ærøske erhvervsliv, der fortæller om sin virksomhed og vi deler viden om aktuelle studiejobs eller jobs.